Holdet bag SBO Teltudlejning

Jeppe Andersen
Jeppe AndersenEvent og salg ansvarlig.
”Jeg har mange års erfaring inden for at stable alle former for arrangementer på benene, og ved med garanti hvordan vi kan gøre din fest til en succes.” – Jeppe.

Telefon: +45 60 53 54 84

Kontakt
Anders Jørgensen
Anders JørgensenAdministrations- og salgs ansvarlig.
”Jeg har altid været typen der ikke gør noget halvt. Holdet bag SBO teltudlejning har mange års erfaring inden for mange forskellige områder, og tilsammen kan vi helt sikkert skabt en fest eller arranger ment dine gæster sent vil glemme.” – Anders.

Telefon: +45 28 14 14 53

Kontakt
Kristian Skov
Kristian SkovKunde og salgs ansvarlig.
”Mit motto har altid været, først når kunden er tilfreds har jeg gjort mit arbejde godt nok. Sammen skal vi med garanti nok finde lige det du står og mangler til din fest” – Kristian.

Telefon: +45 60 22 83 41

Kontakt

Historien bag

Holdet bag SBO teltudlejning har mange års erfaring, og har tilsammen ét mål – AT GØRE DIN FEST TIL EN SUCCESS OG LEVERER ALT HVAD DU SKAL BRUGE!

Foruden teltudlejning står holdet også bag virksomheden JKA Flightcases som har specialiseret sig i at fremstille flightcases i specialmål til alle professionelle formål. Du kan læse mere om virksomheden og hvad de tilbyder på JKAflightcases.dk

JKA FlightCases

JKA Flightcases som har specialiseret sig i at fremstille flightcases i specialmål til alle professionelle formål. Du kan læse mere om virksomheden og hvad de tilbyder på JKAflightcases.dk